God fortsättning, men först lite tillbakablick!

Nu vankas det snart nytt år.... härligt.
hoppas alla är lika laddade som jag för den nya säsongen....

Vi inleder säsongen 2010 i division 6 södra med ett derby mot Näsets FF.
En otroligt rolig hemmamatch som vi såklart hoppas på att vinna.

Jag tänkte även ge mig på en snabb tillbakablick på hur jag minns säsongen 2009 där Claes "Slejs" Davidsson vann den interna skytteligan på härliga 18 baljor..

...Med i stort sett samma lag som säsongen innan började säsongen 2009 på bästa möjliga sätt dock genom en trög inledningsmatch där vi lyckades besegra BK Vången borta med 0-2 genom mål av vår skyttekung Slejs samt rutinerade Pelle Svensson....

...efter detta tog vi emot Skegrie hemma där vi till slut vann med 1-0 genom mål av vår kapten Magnus Bååth. Kaptenen visade vägen...kanonskott otagbart för målvakten!

...Efter vinster över Gislöv och efter en kanonmatch hemma mot Janstorp där vi ledde med 4-0 efter 15 min var det dags att mötte de suveräna serieledarna Behar där vi fick bekänna färg och förloade rättvist med 4-1.

... ja sen var det dags för den mest omskrivna vinsten under säsongen mot Minnesberg med 3-0 efter WO där det blev skriverier och glåpord från Minnesbergs stab, Nä de ville flytta en seirematch för "A-laget" skulle ut och slira på Horizont eller nåt... Nä de skulle på bröllop sas det men i själva verket skulle 6 spelare på en svensexa och B-laget höll tydligeni nte måttet... Bra lagmoral!!

... jepp efter en tung förlust mot Skivarp hemma var det dags för Roadtrip tre fredagar i rad där vi mötte Köpingebro, Svenstorp och Öja.. Tre härliga fredagskvällar på Österlen.. väldigt fin miljö och fina planer men vem fan vill åka till Österlen tre fredagar på rad? Detta tog nog julmusten ur VIIS och efter dessa matcher blev det idel dåliga resultat och taskiga inställningar och här någonstans spelade vi bort vår serieseger skulel jag tro...

... Innan sommaren var det dags för BK Vången och Bk Skansen... BK Vången igen, inga konstigheter.. 5-1, Slejs levererade 4 baljor och fäste sig i toppen av Sigges Skytteliga i TA, där han tävlade mot Mirza, Behar och Söderslätt målspruta Anders Nilsson, Östra Torp. Vi skulle gå till sommaruppehåll med glöd i hossorna trodde vi!  Men mot Skansen fick vi pisk med 2-0 och och våra glada miner och glödande hossor släcktes... Men ett uppehåll var vad vi behövde...

... Höstsäsongen började mot Skegrie BK Borta, En seg match där vi endast lyckades få oavgjort 1-1 dock genom ett snyggt nickmål genom Pelle Svensson. Men 1-1 mot Skegrie gjorde så att båda Skivarp och Behar kunde rycka ifrån och vi tappade mark.

... efter en ganska väntad seger mot Gislöv skulle vi återigen möta Janstorp, ett lag som stundtals kan spela riktigt bra fotboll men lägger oftast alla kraft på domaren och på fult spel. Men i bortamatchen mot Janstorp skulle VIIS visa att man är ett bra lag och denna vanns med 3-1 oh mål genom Slejs x2 samt Öberg.. Det var också i denna match som Öberg gjorde Säsongens mål i mina ögon... "Christoffer Öberg gör en pantenterad Öbergfint förbi Janstorps högerback och sedan lyfter han in bollen i bortre krysset och ett av årets mål är gjort och därmed var matchen punkterad" och att det var årets mål det kan väl många skriva under på?

... Minnesberg borta trodde många på förhand skulle blir en ful match med tanke på incidenten under våren men matchen mot Minnesberg blev en helt vanlig match där vi ganska behagligt vann med 2-1.

... Efter Minnes följde en viktigt vinst mot Köpingebro med 2-1 hemma där hör och Häpna André Kronvall gjorde det viktiga 2-0 målet och där Öberg gjorde 1-0.. Öbergs mål var för övrigt en riktigt projektil som hördes enda ner till Södra Väst Tyskland och kan också skrivas som en av säsongens höjdpunkter. I och med vinsten hade VIIS fortsatt häng på toppen och hoppet tändes...

... Efter en svår bortamatch mot Skivarp där vi förlorade klart med 2-0 var vi tvungna att vinna resterande matcher för att ha chans till kval.

... Efter säsongens match 9-1 mot Svenstorp var VIIS på gång och kvalet kändes inom räckhåll igen. 9-1 var en match där ingelstadpubliken fick se en trevlig fotboll och kunde njuta av den goda korven som serveras och av alla mål som gjordes; Roger Ekberg x3, Dennis Andersson x2, Johan Vahlne x2, Claes Davidsson samt Per Alm. En härlig vinst för publiken!

... Hemmamatchen mot Öja var en mycket bra insats av VIIS där vi kunde vinna enkelt med 4-0 vilket gjorde så att kvalet var väldigt nära och alla började förbereda sig för kval men då kom....

... matchen mot Skansen, matchen, alla vill glömma, matchen där Kapten Bååth blev vaunsinnig vilket är jäkligt ovanligt, det var matchen där allt stämde fram till 75 min och då vände allt, korven blev rå, läsken blev varm, domaren blev kass och VIIS A-lag blev totalt värdelösa... efter ledning med 2-0 tappade vi allt inom loppet av 15 minuter och Skansen vände och vann och fick kvala istället för oss, bra VIIS!!! Nej det var en match alla vill glömma... fy hundan vilken avslutning.

En säsong med båda glada och tråkiga minnen... en säsong där vi satsade på vinst men hamnade precis efter. en säsong som säsongen 2010 kommer få sota för!!! det vill jag lova!!!

Avslutningsfesten blev väldigt lyckad i alla fall och Manne briljerade som aldrig förr! harj ag glömt något i sammanfattningen så säg till... jag har bra minne men det är jäkligt kort.


Nu tar vi nya tag och laddar för Näsets FF den 11/4!!! Tillsammans med nya Tränaren och tillsammans med våra nyförvärv och tillsammans med den trogna publiken som förmodligen mest är där för korvens skull...


Vi sar så, GOTT NYTT


/#13






Vi är nu anmälda till HARLÖSASPELEN!

Den 31/1 2010 avgörs Harlösaspelen för seniorer.
Vi är nu anmälda till denna turnering som blir en kul turnering med lag som vi inte brukar möta.

Allting kommer attt avgöras denna dagen, alltså inget slutspel en annan dag eller liknande vilket är skönt!

gå in och kika på: HARLÖSASPELEN 2010

Där står lite om vilka lag som är anmälda samt lite info om turneringen i sig.

Blir en rolig uppgift för VIIS!!!



// #13

Vi utökar den tekniska verksamheten.

Nu lever VIIS äventyr i TA-Cupen även på Facebook.
Det är bara att logga in och deltaga.

http://www.facebook.com/event.php?eid=189047298436&ref=mf#/event.php?eid=189047298436&ref=mf



EN ROLIG SIDA!

Jag hittade en rolig sida man kan surfa in på.
Niklas Persson i Oxie IF bloggar om silly season i småklubbsfotbollen.
mycket rolig sida... följ den vet jag!

Silly Season 2010
 



/ #13

MISSA INTE TA-CUPEN PÅ LÖRDAG!

Hallå alla!
Tänkte bara påminna om att VIIS spelar TA cupen på Lördag emd start kl 10.00 i Söderslättshallen.
Vi hoppas givetvis astt så många som möjligt kommer och hejar på oss!



Gruppen ser ut enligt nedan:

Västra Ingelstad
Bosniska Behar
IFK Trelleborg
Lilla Beddinge
Skanör/Falsterbo

Kl 10.00 Västra Ingelstad–Behar, 10.15 IFK Trelleborg–Lilla Beddinge, 10.30 Skanör/Falsterbo–V Ingelstad, 10.45 Behar–IFK Trelleborg, 11.00 Skanör/F–L Beddinge, 11.15 V Ingelstad–IFK Trelleborg, 11.30 Behar–Skanör/F, 11.45 L Beddinge–V Ingelstad, 12.00 IFK Trelleborg–Skanör/F, 12.15 L Beddinge–Behar

Vi ses där!


RSS 2.0