Förlust i vårsäsongens sista match.

BK Skansen - V.Ingelstad IS                   2 - 0  (1 - 0)

Vårsäsongens sista match spelades mot BK Skansen. En spelmässigt ganska jämn match där spelet i första halvlek kunde delas lika på lagen.
Eftersom det gått en tid sedan matchen spelades är minnet lite sådär vad gäller målsituationer. Någonstans minns jag dock att deras första mål var ett bombhårt skott från snäv vinkel. Snyggt värre.
1 - 0 var ställningen i halvlek och jag minns att vi kom överens om att höja oss betydligt i andra och ta tillvara på lägena vi fick. Sett på det stora hela misslyckades vi med vårt mål och Skansen kunde istället trycka in ytterliggare en boll. Det andra målet har tyvärr trillat bort ur minnet. Det är väl i sig positivt, man ska ju blicka framåt vid förluster.

En del missade lägen gjorde att vi inte riktigt fick det skjuts i spelet som ett mål hade gett. Istället fick vi jaga och där spelade Skansenspelarna klokt och höll koll på oss.
Skansen har efter en tids svacka fått fart på maskineriet igen och kan nog bli ett utropstecken till hösten - tillsammans med oss.

Gå gärna in på BK Skansens hemsida och läs där. Finns under 'Våra motståndare'.

Ber om ursäkt för missen med referatet - lovar dock bättring när höstsäsongen drar igång.