DÅ VART DET IGÅNG IGEN!


Sommaren är över.. Ja i alla fall sommaruppehållet. Nu kör vi på igen och laddar för en höstsäsong som ska vara den bästa.

Filip Ekberg knäppte lite bilder från de hårt arbetande spelarna från torsdagens träning:

 

Ser bra ut... nu laddar vi precis som Joachim forsberg för en härlig höstsäsong.

Sommarformen i laget?


Efter några veckors uppehåll är det på tiden att känna av pulsen på några av spelarna i laget, hur är formen nu i sommarvärmen, är man laddad för en härlig höstsäsong?




Claes "slejs" Davidsson: Våran skyttekung firar sommaren precis som man ska göra, i bar överkropp och vid en pool.



Robin "bob" Persson: Våran mittfältare med den berömda bakdelen har varit spårlöst försvunnen under sommaren, sist man såg honom var här när han fått på huet. Men vi lyckades nå honom för en kommentar: "Jag är laddad som fan, har aldrig varit i bättre form, jag kommer sluta topp 3 i skytteligan"


Christoffer "Öbbe" Öberg: Vår eleganta dribbler firar sommaren under tak framför VM och på nordicbet.com med ett moderiktigt armband på högra armen. Vi fick en kommentar från Öbbe: "Jag vann precis 5000 spänn" så sommaren har nog aldrig varit bättre för vår unga herre.


Emil "knudan" Nilsson: vår mittfältsgeneral firar sommaren mestadels hängandes vid familjens barnpool där han tränar bollsinnet för höstsäsongens kamper. Vi fick ingen kommentar från den lille då han inte betalt sina telefonräkningar.



Jesper "Jeppe" Stjärna: Våran känsliga vänsterslägga verkar vara den som bäst håller igång under uppehållet. Här ser vi han i en rusch på självaste midsommarafton. men ser det inte ut som han slickar högerkanten?? eller så jobbar han hem. hursom helst är det skönt att se denna glöd och vilja.


Hampus "Hampe" Hansson: Våran satbila back har gjort en väldig förändring under sommaren. han har sadlat om och blivit en renare själ vilket bilden bevisar. Hampus lät hälsa: "Formen ligger någonstans mellan omklädningsrummet och klubbstugan, låt oss gå i frid"


Johannes "Hannes" Persson: Vår slitvarg är den som firar sommar med bravur. är det sommar så är det och det syns inte minst på bordet och på hans somriga solglasögon.


Joachim "Joche" Forsberg: Visar att sommarens onyttigheter inte har bitit på hans trimmade kropp. Vilken skönhet.... Mums.


Så står det till för tillfället. Uppdateringar kommer när mer info kommer... Ingen har sett Sippa eller Eve i pildammarna på senaste? Ingen som sett Fidde förtära en glass vid Dalabadet kanske? jag ska forska vidare..


/ #13




RSS 2.0