Framtvingad grusträning.

Gruset hörde av sig och ville ha dit oss igen. Några som absolut inte var kontaktbara var planansvariga i Vellinge som uppenbarligen surnat till när dom insett att anrika Vellinge IF numera tillhör de sämsta fotbollsföreningarna i kommunen, och därför inte kunde unna oss andra, som förhoppningsvis har en lite ljusare framtid, att låna konstgräset vid anständiga tider.

Vi hade dock en bra träning på vår härliga grusplan. Lite ovant var det allt, men när vi lärt oss att beräkna felstudsarna flöt det på riktigt bra och liret slutade med seger 2-1 för det svarta laget. En seger som egentligen aldrig var i fara. Med säkert positionsspel och bra bollrull där Reher var en av de mest framstående spelarna med ett distinkt mål från sin högerytterposition. Även Per, Bob och Öbbe hade ett övertag på mittfältet och radade upp farligheter. I det blåa laget jagade Eve, dagen till ära anfallare, förgäves målchanser. 
Joachim Forsberg som är allergisk mot grus vågade sig ändå ner och fick i uppgift att coacha det blåa laget och det gick ju sådär. Det är nog bättre att 'Joche' håller sig PÅ planen istället.

Zlatan var inte bra igår. Det var inte hans lagkamrater heller. Holland var däremot bra. Trots en reservuppställning rullade man ut vårt kära landslag. Det nya landslaget. Men visst kunde det sett annorlunda ut om Toivonen slagit lobben innanför stolpen istället?

Kval till helgen och visst har vi ett gyllene läge att ta steget upp i femman. Men det är 90 långa minuter som ska avverkas och i kval vet man aldrig vad som kan hända. Spelar vi bara vårt spel och behåller lugnet ska vi en vanlig dag ta hem det här. Nu tar vi ett tag och gör en fantastisk träning på torsdag. Denna gång i Vellinge faktiskt. Tyvärr fortfarande på en skit-tid - 20.30.

Vi ses i Bjärnum på lördag!

/#10

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0