(4-0)

Fidde 1
Hampe 1
Öberg 1

Idag har vi fått tag på data och internet. Sitter med ett gäng trogna supportrar uppe i ingenstans. Solen skiner och vi är på väg upp i systemet. Och idag hyllar vi Pelle som spelar sin sista match i VIIS tröjan. Och att vi även går in med en 4-0-ledning från matchen hemma förra helgen.

Dagens startelva

Eve

Pelle-Hampe-Bååth-Boffe

Per-Fidde-Ekis-Foppa

Emil-Claes

Det har gått 27 minuter av matchen och båda lagen har haft sina chanser men vi har haft dem farliga. En rätt tuff match med många smällar och fula knep.

I 33 e minuten gör vi 1-0 genom ett skott av Claes som målvakten touchar och som sen går in i mål. Men Fidde är sist på bollen. Målvakten blir grinig efter detta och drar på sig ett gult kort som egentligen skulle vara rött enligt oss i publiken.

I 37:e minuten gör Totte ett byte där Claes byter mot Dennis.

Nu i halvlek får jag en liten pratstund med nummer 13 Andre Kronvall. Andre tycker att Bjärnum börjar i ett högt tempo för att få in 1-0. Men sen när vi börjar ta över matchen mer och mer så börjar dem bli gringa och börjar spela riktigt fult. Dem har nästan gett upp hoppet och kommer bara spela fulare och fulare ju längre matchen går. Andre hoppas även att han kommer in och gör ett drömmål i klass med det Foppa gör mot Kyrkheddinge.

Bjärnum gör 1-1 i 52:e minuten.

Öberg kommer in mot Foppa i 54:e minuten.

I 61:e minuten gör vi 2-1 efter en straff av HAMPE som kommer bli 850 kr rikare efter ett vad igår. Målvakten blir även utvisad efter denna förseelse. Hampes målgest håller isländsk klass när han bugar för VIIS-flaggan som sitter upphängd bakom målet. Att han sedan kysser flaggan gör inte saken sämre.

I 68:e minuten kommer Andre in istället för Boffe.

70:e minuten, DRÖMMÅÅÅÅL! Öberg ett väldigt vackert mål där han bryter in från kanten och vackert chippar den över målvakten.

I 72:e minuten kommer Robin in istället för Per.

Och sen älskar vi när Emil snurrar upp motståndarna på läktaren.

Matchen är slut och V.Ingelstad IS är klara för division fem 2011.
Publiken sjunger 'Segern är vår' och dansar fram det gula laget till en bekväm seger.
Champangen flödar och avancemanget är ett faktum.
Lagbilden kan klassas som en av de bättre någonsin.