Årets första match avklarad!

Skanör Falsterbo IF - VIIS 3-1 (2-0)

Edin Demirovic 1

Årets seriepremiär är avklarad, det blev tyvärr förlust med 1-3 mot SFIF.

De yttre förutsättningarna var helt fantastiska när matchen drog igång, sol, klarblå himmel och 15 grader varmt kan ingen tacka nej till.

När matchen blåstes igång så började den precis som vi inte ville, ett motlägg på vår planhalva som går rakt in i mål, 0-1 efter mindre än en minut. Efter detta målet börjar vi rulla boll och försöka bygga upp anfall efter anfall, vi skapar många farliga chanser när vi kommer fram mot mål, men tyvärr så saknades det sista lilla när vi väl kom till avslut.

Matchen böljar fram och tillbaka och vi går bort oss lite i försvaret och 0-2 är tyvärr ett faktum när vi inte får bort bollen som vi vill.

Inför andra halvlek gör vi några byten och in med fräscha ben, vi tar tag i taktpinnen direkt när domaren blåser igång och skapar målchans efter målchans och är det bättre laget, vi missar målchanser och frilägen som ofta sitter i vanliga fall!

Till slut så lyckas vi kvittera till 1-2 genom Edin på ett friläge där han säkert rullar in bollen vid målvaktens sida. Efter detta mål trycker vi på och skapar flera farlia målchanser men som så många gånger förr i denna match så lyckas vi inte sätta bollarna i mål!

I slutet av matchen och vår forcering så blir det ett inlägg som dem trycker in och 1-3 är ett faktum!

Nu är seriepremiären avslutad och nu kan vi bara kolla framåt  vi är det bättre laget stora delar av matchen och när tillochmed tränaren i det andra laget säger att det var ett orättvist resultat då vet vi att vi är slagkraftiga, nu tar vi med oss det positiva från dagens match och laddar inför nästa helgs hemmapremiär!

Himlen är blå, gräset är grönt och blodet rinner gult!