VIIS - KLAGSTORP IF 0-2

Helgen började med en fin vårdag ute i västra, spänningen låg över idrottsplatsen med ungdomslagens träningsläger och A-lagets första hemmamatch. En match som inte riktigt blev som vi hade hoppats på. Förlust med 0-2 mot klagstorp IF blev ett faktum.

Matchen började böljande med avslut från båda lagen och vi skapar vassa chanser, men precis som i premiären finns inte skärpan i avsluten. Vi spelar ett bra spel med fina kombinationer men det knyter sig längst framme. I slutet av första halvlek efter flera möjligheter så gör bortalaget 0-1 efter ett fint kombinationsspel.

Andra halvlek började som den första avslutades med en stor press från bortalaget och oskärpa i våra anfall. 0-2 görs efter 15 minuter av andra halvlek med ett skott som letar sig in vid ena stolproten, detta är ett tungt slag för oss som lite tar luften ur oss.

Nu är det dags att vi börjar kämpa som ett lag, vi kan detta grabbar och vi vet hur vi ska göra för att vinna matcherna som komma skall. Vi har en individuell skicklighet som vi vet hur vi använder och nu ska vi använda den för att skärpa till det lilla sista.

Himlen är blå, gräset är grönt och blodet rinner gult!