Vahlne
Fehland
Simon S
Salah

Säsongens tredje match borta mot Oxie i ett riktigt försäsogsväder, med ett piskade regn slutade tyvärr med säsongens tredje förlust. Träningarna inför matchen hade varit positiva och en optimistisk trupp anlände till Oxievångs IP. Matchen startade även positivt där vi satte press direkt från start, och skapade målchanser. Efter drygt 15 minuters spel dribblar sig Måns Eriksson igenom motståndarnas försvar men lyckas tyvärr inte sätta dit avslutet. Endast 5 minuter senare bryter Marcus Östergaard igenom efter en fin kombination med Simon Offerlind och placerar behärskat in 0-1. Tyvärr för vår del blir glädjen inte långvarig då Oxie lyckas kvittera endast en minut senare och vi hinner aldrig ta tillvara på vår ledning. Första halvlek fortsätter vara jämn men där vi står för de hetaste målchanserna, och vi går till halvtidsvila med 1-1.

Inför andra halvlek pratar vi om att fortsätta som i första halvlek men försöka sättta ännu mer press på deras backlinje. Andra halvlek börjar jämnt men ju längre matchen går ju mer tar oxie över och vi börjar få långt mellan lagdelarna. I den 61:a minuten lyckas Oxie göra det så viktiga 2-1 målet vilket även ger dem mer energi. Efter målet tar Oxie över matchen, och det känns som vi börjar bli trötta. Sedan i den 75.e minuten gör Oxie 3-1 och avgör matchen.

Det var en jämn match och om vi hade förvaltat våra chanser hade vi kunnat få mer energi och då förhoopningsvis fått med oss en poäng. Men vi får gratulera Oxie till alla tre poängen som kämpade matchen igenom och var ett skickligt lag. Nu tar vi nya tag och fortsätter med att prestera bra på träningarna så ska vi ta vår första seger för säsongen mot Skansen hemma på IP på lördag.
Till sist vill vi bara gratulera Marcus Östergaard till sitt första mål i VIIS tröjan och till matchens lirare.